Пролетните модни тенденции ще бъдат?

дамска рокля

дамска рокля

Позаспали от ледената зима, когато пролетта чукне на вратата, голяма част от хората не са в готовност да я посрещнат подобаващо. Разцъфването на дърветата, цветята и затоплянето на температурата изисква и дрехите да се заменят. Изборът е труден? Просто слушайте внимателно!

Питате се кои са най-подходящите одежди за този нов сезон? Според тенденциите в модата, това са дамските блузи, панталони и рокли. Едни от най-шикозните блузи напоследък са тези с удължен гръб и къси отпред. Тъй като наподобяват рокля, те излъчват изключителна нежност и ефирност и отлично биха подхождали на семпли обувки тип балеринки. Възможността за добавяне на аксесоар също не се изчерпва само до една, защото върху тях може да се слагат почти всякакви гердани и колиета. Други често предпочитани са зашитите двойни блузи, а причината за това е освободената им кройка. Техният стил се определя повече като спортен и е най-удачно да се носят с анцунг или къси панталонки, а обувките да са гуменки. За разлика от мъжете, изборът на дамски панталони става все по-труден и сложен поради многообразието на модели и видове. Най-често купуваните сред момичетата продължават да са тесните панталони тип ,,Цигара’’, а причината за това е в това, че те подчертават тяхната фигура и изглеждат по-привлекателно. Голяма част от тях се предлагат и с кръпки и капси, които разчупват стила и ги правят подходящи и за ежедневието. А по-възрастните жени залагат на класическите свободни панталони и на тяхното удобство и комфорт. Стилистите твърдят, че позабравените от години ,,Чарлстон’’ започват постепенно да се завръщат в модните колекции на известните брандове. Освен стил и класа, същите се считат за универсални панталони и позволяват да се съчетават с много обувки. Пролетните рокли изобилстват от цветове, ефекти и модели на пазара. Тези, които се нареждат на първо място са раираните прави рокли, които са спечелили любовта на своите притежателки поради факта, че са изключително непретенциознни и не забраняват определен тип аксесоари или обувки.

Другият желан тип са елегатните къси роклички в пастелни, бонбонени цветове. Те са точното попадение за дискотека или парти и се комбинират най-добре с клъч, наметка и разбира се… високи токчета!