Топ 5 необходими аксесоари за колата

Не е лесно да поддържаме една или повече леки коли. Техническата изправност и наличието на пълен набор аксесоари за автомобили е нещо, за което винаги трябва да мислим. За да сме спокойни, че като собственици на МПС сме направили необходимото, трябва да си осигурим аксесоари като сенници, покривала, седалки, поставки за телефони и чаши, стелки, стъргалки за сняг, зарядни и други. Разгледайте автоаксесоари онлайн и купете каквото Ви е нужно. Погрижете се за пълния комфорт по време на шофиране и си осигурете всички възможни удобства.

Покривало за кола

Покривалата за кола са част от аксесоарите за автомобили, които всеки един отговорен водач трябва да притежава, за да предпази колата си през есенно-зимния сезон. В това време от годината има много валежи, които по един или друг начин излагат на риск автобоята. За да я предпазим, а и за да не намираме колата си заледена всяка сутрин, е добре да я покриваме с брезент. 

Поставка за телефон

Свободните ръце са задължителни по време на шофиране. А за да не търсим звънящия телефон, докато караме колата си, трябва да си осигурим специална поставка за мобилни устройства, която да държи екрана на смартфона винаги на нивото на очите ни. По този начин ще управляваме автомобила си безопасно, а контролните органи няма да имат основание да ни глобят.

Сенници или щори

Докато се возим в леката кола, трябва да изпитваме висока степен на комфорт. Това изключва заслепяването от ярките слънчеви лъчи, които нахално се прокрадват през прозореца. За да ги държим настрана, трябва да си осигурим сенници и щори за предпазване от слънцето. В Maxauto24 ще откриете аксесоари за автомобили от този вид, които са:

  • Качествени и със съвременен дизайн;
  • С оптимални форми и размери;
  • Практични и лесни за поддръжка;
  • Евтини и подходящи за всички модели коли;
  • Полезни и практични.

Не се лишавайте от този незаменим автоаксесоар и се погрижете за приятното семейно пътуване. 

USB зарядно

Аксесоарите за кола, които са дело на високотехнологичния напредък на 21-ви век, са незаменими джаджи и то в много отношения. Те могат значително да улеснят ежедневието ни, също както и да направят престоя ни в колата още по-приятен. USB зарядното е дори задължително за онези, които прекарват много време в автомобила, и по една или друга причина се нуждаят от постоянно електрозахранване на смартфона или друго устройство.

Калъфи или подложки за седалки

Предпазването на седалките от замърсяване е основен мотив да купим калъфи за седалки, които да запазят тапицерията в безупречен вид за по-дълго време. Мекотата от друга страна е също повод да изберем подобен вид аксесоар за автомобил, с който не бива да се разделяме нито за миг. Купете го от Maxauto24.