Как да направя бойлера си умен?

Смарт бойлерите са сред най-силните разработки на съвременните производители на бяла техника с иновационен подход и политика. Предимствата на такъв тип бойлер са множество, включително улесняване на живота, възможност за максимален контрол на удобството да имаш топла вода по всяко време, а също така, разбира се, и гаранция за спестяване на значително количество пари от сметките за ток. Но сам по себе си смарт бойлерът си е сериозна инвестиция, нали? Тя категорично си заслужава и може би, потребителите, които купуват винаги с перспектива в дългосрочен план, биха се възползвали от умен бойлер. Ще признаете обаче, че ако имате наличен вече, напълно функциониращ и задоволяващ нуждите ви бойлер, не бихте си позволили подобна инвестиция?

И все пак, ако искате той да бъде умен, за вас има възможност да постигнете целта си. Истината е, че съвременните технологии са достатъчно напреднали, за да ви позволят да направите дори наличния си стандартен бойлер умен. Как? Ами, всъщност, много лесно…

Купете си сензорен WiFi ключ за бойлер!

Тази тотална иновация ще преобрази почти всеки модел обикновен и проточен бойлер, като добави към него функцията смарт. Със сензорен WiFi ключ за бойлер можете да доближите наличния си класически уред за затопляне на вода до модерната му смарт алтернатива. Най-хубавото е, че няма да има нужда да рискувате със скъпа инвестиция особено при наличието на работещ бойлер у дома, тоест да закупувате два пъти едно и също нещо за вкъщи. И макар че сам по себе си сензорният WiFi ключ за бойлер също си е вид инвестиция, тя ще бъде възстановена и то доста бързо. Според производителите на джаджата инвестицията ви може да бъде компенсирана още през първите три месеца на използването й. А самото използване ще ви спести множество проблеми, но и ще направи животът ви значително по-лесен.

Как сензорният WiFi ключ за бойлер прави бойлера наистина умен?

Сензорният ключ дава в ръцете ви възможност за интелигентно управление на наличния бойлер у дома. Като казваме в ръцете ви, имайте на предвид, че с ключа можете да настройвате уреда както ръчно, включително и с мокри ръце, така и от разстояние. Сензорът разполага и с LED подстветка и реагира за 100 милисекунди. Освен че е влагоустойчив, което му позволява да се инсталира и в мокри помещения, сензорният WiFi ключ издържа и на удари, пламък и надрасквания. Всичко това ще превърне бойлера ви в много по-безопасен за дома уред. Нещо повече – притеснението, че сте забравили бойлера включен вече никога няма да ви връща от средата на пътя за важно събитие, екскурзия или за работното място. Но освен сигурност, сензорният WiFi ключ ви дава възможност и да спестите пари. Можете да нагласяте бойлера да работи само по времето, когато електрическата енергия се таксува на нощна тарифа. Ако това не ви стига, продължавайте да четете, за да разберете колко лесно всъщност е да направите бойлера си смарт! Без да закупувате нов!

Още предимства на сензорния WiFi ключ за по-умен бойлер у дома

  • Можете да създавате график за работа на бойлера, който да съответства на вашите нужди и личния ви график, както и на плановете ви за спестяване на електрическа енергия, респективно и на пари
  • Наличие на опция за таймер на работа с обратно броене за максимален контрол върху бойлера във вашия дом
  • Изключително умно и интуитивно управление на бойлера. Освен с бутона на самия ключ, можете да използвате и гласовите команди на асистентите Гугъл и Алекса. За целта трябва само да свалите приложението за работа от разстояние със сензорния WiFi ключ за бойлер.
  • Задължението да следите за бойлера и неговата работа вече никога няма да е само ваше и еднолично. Съвсем спокойно можете да споделите управлението и с останалите членове от семейството. Край на споровете в стил „Кой източи пак бойлера?“.

Отивате на почивка и не искате да оставяте бойлера включен, но държите да имате топла вода за момента, в който се прибере?

Искате да си гарантирате топла вода всеки ден за момента, в който се прибирате от работа?

Спешно се нуждаете да спестите някой лев, но не искате да се лишавате от сън, за да го включвате и изключвате при смяна на нощна с дневна тарифа?

Всичко това вече е възможно без никакъв проблем. Нужен ви е само сензорния WiFi ключ. Той ще направи бойлера ви умен!