Кралицата на Юга – Новия хит по FOX

Кралицата на юга

Кралицата на юга

Ако искате да разнообразите избора си на любим сериал и търсите нещо по-различно и нестандартно, веднага ще ви препоръчаме испанската хитова теленовела, носеща екзотичното име ,,Кралицата на Юга‘‘. Оригиналната дата на първото й пускане на екран е 28 февруари 2011 година, а телевизия FOX започва излъчването й през миналата 2016 година, превръщайки я в един от най-привлекателните за дамската аудитория сериали по FOX.

Сюжетът на ,,Кралицата на Юга‘‘ представлява своебразна хроника за издигането на силата на мексиканските жена в света на международния нелегален пренос на дрога. Главната героиня на сериала, излъчван по телевизия FOX Тереза Мендоза започва своето приключение като скромна млада жена, която е влюбена в пилот, нает на работа от мексиканските картели. Но когато те екзекутират нейния мъж, Тереза незабавно трябва да избяга, за да избегне същата съдба. Нейното бягство я отвежда в южна Испания, където тя се опитва да започне нов живот. Обаче, тя още веднъж се потапя във водите на преноса на дрога и за втори път ще страда от смъртта на любим мъж. След няколко ужасни нещастия, главната героиня на този феноменален сериал по телевизия FOX решава да грабне юздите на своята съдба и да се превърне в ръководител на собствена организация. С помощта на стратегически съюзи и силно усещане за бизнес, Тереза Мендоза ,,Мексиканката‘‘ започва да ръководи междуконтинентален бизнес с диструбуция на наркотици като никой друг досега. Въпреки това, нейният голям успех идва придружен от висока лична цена, която изпитва сърцето й, за да може да види щастието си най-накрая.

За разлика от повечето сериали по FOX, то ,,Кралицата на Юга‘‘ разполага само с един сезон, съдържащ 63 епизода, които в момента се излъчват всеки понеделник от 22:00 часа само по телевизия FOX. Актьорският състав е от Кейт дел Кастило, Умберто Зорита, Рафаел Амая, Иван Санчез, Кристина Ургел и много други.