Мода за плюс сайз момичета – как да бъдете уверени в собствената си кожа?

През 2021 г. не са важни килограмите, нито мерките. Важна е добрата визия и самочувствието, което озарява! Ако имате излишни килца и това ви кара да се притеснявате – спрете. Ето някои страхотни съвети, които ще ви помогнат да се обличате добре и да се чувствате уверени в собствената си кожа.

Първо работете върху самочувствието си

Преди да видите себе си като секси личност, първо трябва да поработите върху самочувствието си. Вижте себе си и какви сте всъщност и се насладете на тялото, което имате днес.

Да, всички имаме неща, които бихме искали да променим, но ако сега не се обичате, как ще гарантирате, че ще се обичате, след като сте направили каквато и да е промяна? Винаги трябва да приемате и да обичате себе си и не е нужно да търсите одобрение от никого.

Винаги си казвайте „Аз съм секси и съм красива такава, каквато съм“. Дори ако понякога хората ви казват друго, докажете им, че можете да бъдете елегантни и привлекателни. Секси дрехи за целта можете да си купите тук –  разгледай повече.

Удобството е на пиедестал 

Когато се чувствате комфортно в дадено облекло, веднага се чувствате и по-уверени. Когато не се притеснявате, че дрехите ви могат да ви поставят в некомфортна ситуация, изглеждате наистина добре. В противен случай неудобството си личи… и това не се харесва на околните.

Когато искате да се чувствате секси, винаги се фокусирайте върху хубавите неща, които обичате в себе си, а не върху така наречените „недостатъци“. Ако обичате краката си, акцентирайте върху тях. Ако се гордеете с дупето си, подчертайте него.

Не носете нещо, само защото го носят други жени с голям размер. Намерете това, което работи за вас, и ще се справите отлично. Вашият комфорт е много важен. По-важен от всичко останало.

Инвестирайте в качество

Инвестирането в някои ключови артикули, които са добре направени, с добро качество, прилягат добре и се съчетават с всичко, ще ви помогне да повишите увереността си, когато отворите вратите на гардероба си. По този начин ще можете да имате много тоалети без усилия.

Освен това не забравяйте да носите аксесоари. Нито един тоалет не е завършен без допълнителен аксесоар, който да обедини визията и да ѝ придаде важни акценти. Аксесоарите не само изглеждат страхотно, но и могат да бъдат доста полезни, когато искате да се фокусирате върху най-красивите части от тялото си.

Високи обувки

Ако искате да добавите малко височина и да стоите изправени, страхотен чифт обувки може да бъде основата на доста стилен тоалет. Токчетата също така увеличават самочувствието ви и ви карат да изглеждате великолепно.

Останете позитивни

Когато моделът Уитни Томпсън беше единственият плюс сайз участник в „Следващия топ модел на Америка“, тя се чувстваше овластена, а не уплашена. Нейните невероятни снимки и убийствена увереност ѝ помогнаха да спечели, побеждавайки хиляди други модели.

„Мисля, че фактът, че съм коригирала начина си на мислене, ме отведе по-нататък. Вместо да кажа: „О, не, огромна съм!“, аз бях като „Да, правя палачинки за закуска!“. Тя допълва: „Смятам, че това наистина помогна, защото трябва да запазите надеждите си високи и духа си ведър. В края на деня нямаш никой, освен себе си.“

Увереността е красив подарък. Ако наистина го притежавате, никой не може да ви го вземе и дори бихте искали да помогнете на другите да се чувстват по същия начин. Да си секси не означава да носиш мини дрехи. Не е нужно да сте голи или да показвате всичко, което природата ви е дала, за да изглеждате секси. Това е състояние на ума, към което ежедневно трябва да се стремите.

А страхотни плюс сайз модели можете да намерите тук: https://gang.bg/products/maksi-kolekciya.