Нови бебефони от марката Tommee Tippee

Популярната английска марка Tommee Tippee отскоро предлага и в България дигитален бебефон, който използва висококачествената DECT технология. Нещо повече, бебефонът предлага много стилен дизайн, който му донесе приз от Наградите Джуниър Дизайн за 2011 година.

Управлението и използването на бебефона е много интуитивно и лесно. За друго основно предимство може да се посочи големия обхват от 300 метра, който ви дава възможност да се движите свободно във вашия дом, вила, двор и т.н. Ако все пак излезете от обхват, уредът има индикатор, който ще ви подскаже да се върнете обратно.

Когато вашето бебе е неспокойно и не може да заспи, бебефонът на Tommee Tippee ви предлага да му говорите успокояващо като то чува гласа на родителите през основния модул, разположен в неговата стая. В зависимост от ситуацията може да регулирате силата на звука на гласа си.

DECT бебефонът на Tommee Tippee ви осигурява и дигитален термометър в стаята на бебето както и нощна светлина, чиято интензивност може да регулирате.

При смущения от други подобни уреди може да изберете нов честотен канал.

Предимствата на DECT бебефон Tommee Tippee са:

  • голям обхват от 300 м и индикатор за излизане от обхват;
  • термометър за температурата в стаята;
  • възможност да успокоите вашето бебе като му говорите;
  • нощна светлина, чията интензивност може да контролирате.

Цената на дигиталният бебефон на Tommee Tippee е 199 лева.

Моделът се предлага и със сензорна подложка за движение. Тя алармира ако регистрира повече от 20 секунди без движение или дишане от бебето. Цената на комплекта със сензорната подложка е 279 лева.