Защо да залагате в онлайн букмейкъри, а не в наземните такива?

До преди време единственото място, където играчите можеха да залагат на различни спортни събития, бяха наземните букмейкъри. През последните няколко години онлайн платформите като букмейкъра Betano набраха огромна популярност и успяха да революционизират индустрията за залагания. Ето защо хиляди нови играчи се регистрират в онлайн платформи.

Как да изберем най-добрия вариант?

Когато търсите онлайн букмейкъри, в които да залагате, трябва да се уверите, че те са лицензирани и регулирани. Защо?

Лицензът е индикатор, че онлайн букмейкърът може да предлага услугите си на залагащите легално. Когато се регистрирате в онлайн букмейкър, предоставяте лични данни, които могат да бъдат използвани неправилно, ако сайтът не е лицензиран.

Кои са предимствата на онлайн букмейкърите?

Лесен достъп 24/7

Онлайн платформите са достъпни както за мобилни, така и за настолни устройства. Фактът, че можете да правите залози от тези устройства, прави онлайн залозите изключително достъпни, 24 часа в денонощието.

Специални оферти

Всяка онлайн платформа за залагания предоставя на своите регистрирани играчи отлични промоции и бонуси. Новорегистрираните играчи се посрещат с бонус за добре дошли, докато някои други бонуси включват бонуси за депозит, безплатен кредит, връщане на пари, бонуси за презареждане и програми за лоялност. Бонусите всъщност са сред най-големите предимства на онлайн букмейкърите в сравнение с наземните такива.

Много методи на разплащане

Онлайн букмейкърите работят в световен мащаб. Това означава, че те трябва да отговарят на индивидуалните предпочитания, особено когато става въпрос за плащания. Така че, вместо да се фокусират върху няколко метода, те представят почти всеки метод, за който се сетите.

Кредитни карти, дебитни карти, Skrill, Neteller, Klarna, PayPal, мобилно плащане, Paysafecard, банкови преводи и дори криптовалути като биткойн са някои от приетите методи за депозит и теглене. Благодарение на протокола за криптиране SSL, всяка транзакция е безопасна.

Много повече събития за залагане

Друга причина да залагате в онлайн букмейкъри е, че можете да намерите много повече събития от целия свят. Дори ако има същите пазари, налични в наземния пункт  за залагания, може да бъде предизвикателство да се справите с цялата информация. От друга страна, онлайн платформата е разделена на категории и лиги и е лесно да откриете различните спортове.