Сватбени тенденции

Убедени сме, че на света не съществува жена, която да не мечтае да се омъжи и да създаде семейство. А когато този особено щастлив и незаменим ден в живота й наближи, тя започва да планира всеки малък детайл от цялото тържество. И това е напълно естествено – жените просто си го могат!

След като вече обсъдихме въпроса с булчинските рокли, идва време на другия също толкова важен елемент от цялостния външен вид на булката, а именно обувките. За тези, които уважават и ценят модните тенденции, както и собствения си стил, сме приготвили едни най-актуалните сватбени дамски обувки тази година. Нямате търпение – нека да започваме!

Класическите, изчистени от всякакви декорации обувки на висок ток са може би най-купуваните още от далечни времена и вероятно това се е превърнало в наследствена традиция между майките и дъщерите. Това е абсолютната съвършеност – кристално бели, с изострен връх и тънка платформа, те улесняват избора на булката за рокля, аксесоари и воал, тъй като не притежават никаква претенциозност. Моделите със сладка, кокетна панделка все повече се фаворитизират, тъй като изискаността им превръщат всяка жена в истинска Пепеляшка. Както добре знаем, камъните са вторият най-добър приятел на всяка жена и по всичко личи, че модните дизайнери също подкрепят тази известна теза, нещо повече – създават реални продукти от нея. В случай, че моделът на сватбената рокля е сравнително изчистен от добавъчни камъни или мъниста, чудесен избор е да се комбинира с обувки, гарнирани с апетитна доза камъни или кристали. Те могат да бъдат навсякъде по обувките, леко загатнати или само на тока.

Кристалните, лъскави обувки притежават в себе си изключителна класа и женственост и стоят страхотно. Не толкова популярни, колкото другите, но имащи своите качества са обувките на платформа, които биват предпочитани главно от булки, избрали за своя най-важен ден къса рокля. Те оформят краката и излъчват неповторима красота и стил, като същевременно са и удобни за ходене.

Тенденциите сред мъжете тази година пък са официалните мъжки обувки от естествена кожа и остър връх. Те са типичният, класически избор при съчетаване с костюм и поради тази причина се носят и на сватбения ден.