Спално бельо за подарък според зодията: Спално бельо за Близнаци, Рак, Лъв и Дева

Комплект спално бельо като подарък ще зарадва и очарова всеки. Особено, ако цветовете, материите и принтовете са избрани внимателно, за да отговорят точно на вкуса и темперамента на притежателя си. Ето една интересна идея – изберете за вашите близки спално бельо според зодията.

Спално бельо за зодия Близнаци

Представителите на този зодиакален знак се славят като хора с разнообразни интереси, така че, няма как да сгрешите при избора на комплект спално бельо за тях. Каквото и да изберете, те ще го харесат.

Но има и друго. Близнаците са толкова непостоянни, че ако разчитате да заложите на някои по-отдавнашни техни интереси, нищо чудно вече да са загубили своята актуалност. Тези хора винаги търсят нови и нови неща, тъй като старите бързо им омръзват.

Спалното бельо винаги ще бъде добър подарък за всеки Близнак, защото той обожава да си поспива. Ако се чудите каква материя да изберете, заложете на коприна, сатен, ранфорс или хасе – всяка една от тях ще се хареса на Близнаците. Техните цветове са лилавото, сивото, светло жълтото. По отношение на принтовете няма ограничения. Близнаците ще харесат всеки един мотив, стига да е достатъчно атрактивен, за да им грабне вниманието.

Спално бельо за зодия Рак

При избора на подарък за представителите на този знак е необходимо да се помни, че те могат да бъдат много капризни. Ракът винаги ще намери кусур на всичко, особено, ако в момента се намира в някоя от обичайните си меланхолични състояния. Но също така, хората от тази зодия са много сантиментални и силно привързани към приятелите си. Изберете на Рака комплект спално бельо, което да му напомня по някакъв начин за вас и вашето приятелство и той ще бъде изключително щастлив. Раците обичат лукса, така че, нека материята е качествена и луксозна – например, коприна. Вашият приятел със сигурност ще оцени принтове с животни или градски пейзажи. Синьото и сребърното са неговите цветове. Ракът се слави с повишена умствена активност, а сините и сребърни нюанси ще му помогнат да се съсредоточи и успокои.

Спално бельо за Лъв

Лъвовете обичат постоянно да бъдат ухажвани и съблазнявани. Те с радост приемат подаръци и понеже обичат лукса, най-много се радват на скъпо изглеждащите неща. Блясъкът е най-важен за представителите на тази зодия. Ето защо, ако ще избирате комплект спално бельо за Лъва, купете му нещо оригинално и задължително много атрактивно.

Най-подходящите цветове за представителите на зодията са лилаво, червено, черно, златно, оранжево – все живи и ярки цветове, които напълно отговарят на властният им, често пъти дори тираничен темперамент.

Ако искате да направите силно впечатление на Лъва, заложете на бродерии или лъскави материи с очарователен блясък. Въпреки, че е донякъде първичен, всеки Лъв обича изисканите неща, ето защо принтовете не следва да са прекалено натрапчиви.

Спално бельо за Дева

Представителите на зодия Дева се славят със своята практичност. Затова, ако ще им избирате комплект спално бельо, първото нещо, с което трябва да се съобразите е дали материята е издръжлива и същевременно комфортна. Ще видите, че още щом разопакова подаръка, Девата ще забие поглед в етикета, за да се увери в качеството на спалното бельо. И чак след това ще обърне внимание на цветовете и принтовете.

За представителите на Дева е важно спалното бельо да бъде удобно и лесно за поддръжка. Ето защо е добре предварително да сте осведомени за точния размер на кревата. Девата е педантична и няма да й хареса, ако размерът на комплекта не съвпада напълно с този на леглото.

Като земен знак, Девата е привлечена от всички естествени цветове и много обича принтове с флорални мотиви. Те я успокояват и я карат да се чувства щастлива. Природните пейзажи са добър избор, както и всякакви комплекти с изображения на цветя. Ако сте се спрели на едноцветни спални комплекти, то тогава изберете цвят, който лесно ще се впише във всяка цветова схема. Такива са например светлите бежови тонове, крем, сметана, бяло и светло кафяво.

Източник: https://spalno-belyo.com/