С какво трябва да се сдобиете преди настъпването на есента?

С какво трябва да се сдобиете

Лятото е към своя край и всички признаци на приближаващата есен вече чукат на вратата. Ако има нещо, което няма да ни омръзне да обсъждаме всеки сезон, то това са дрехите, които ще са актуални и които ще бъдат под прожекторите през идните няколко месеца. Защото въпреки големите трусове в модата през последните две години, дизайнерите не оставиха своите почитатели без идеи за сезона.

Леко позабравили своите артикули в есенния гардероб, с няколко тона по-тъмна кожа и с изсветлели коси от лятото обръщаме поглед към есен 2021 г. и по-точно към нещата, които тя ни готви. Но тъй като знаем, че това, което може да ви интересува дори повече от модните тенденции, са магазините, откъдето може да почерпите вдъхновение и да набавите нужните артикули, ние ще ви издадем нашата тайна. Мястото е Collective – посетете онлайн или на място магазин на бранда и сами ще се уверите, че модата е магия. Този мултибранд обект ще ви “изпрати” с пълни торби и големи усмивки, защото в него има всичко, от което се нуждаете за безупречна визия.

Тайна за добро настроение през хладните дни

Ако досега сте се придържали към по-топлите пастелни тонове за зимата (бежово, кафяво, бордо), сега е време за коренна промяна, защото този сезон ярките цветове са наред. Да, точно така – говорим за смели нюанси като жълто, кафяво, синьо, розово, лилаво и т.н. Но преди да сте си помислили, че няма начин тези цветове да се носят заедно, бързаме да ви успокоим, че модните дизайнери и тук са една крачка пред нас – предложенията вече са на пазара и са наистина убийствени.

Пускайте машината на времето, връщаме се в 90-те!

Не е тайна за никого, че модата в световен мащаб се гради на принципа, че всичко хубаво е добре забравеното старо. И днес, близо 30-ина години по-късно, обръщаме поглед към дрехите, които са били модерни през последното десетилетие на миналия век. Материи, кройки, комбинации – всичко, което може да се сетите, ще ви напомня за едно отминало време, но и ще ви дава усещане за нещо ново и различно. Collective e доказателство, че има дрехи на няколко декади, които заслужават внимание, но могат да бъдат истински актуални, пречупени през призмата на 2021 г.

Какво друго?

Широк деним, разбира се! След последните няколко години, в които всички се надпреварваха кой ще сложи най-тесни дънки и яке, сега вече не е необходимо. Силуетите се промениха, така че възползвайте се от комфорта на тези артикули.

И този сезон ще можете да се насладите на своите любими едноцветни сетове от две части (сако и панталон). Въпреки че изглежда трудно да се откроите с тях, Collective ви предлага доста нестандартни кройки, с които това е лесно.

За по-екстравагантните от вас сред тенденциите има и нещо наистина “Уау!” – панталони с принт или лъскави елементи във визията, с които ще предизвикате истински фурор, независимо къде се появите.