Най-добрите залози на футбол в Национална лотария за българските мачове

Най-добрите залози на футбол се предлагат в букмейкъра на Национална лотария. Това е доказано от нашата съпоставка, която направихме с другите онлайн букмейкъри. Национална лотария е чудесно място, където може да залагате на футболни срещи. Букмейкърът е лесно достъпен – регистрация се прави за минути, а може да депозирате средства чрез много разнообразни методи като например дебитна карта, изипей, epay.bg и др. Сайтът зарежда еднакво добре както от настолен компютър, така и от мобилния телефон. По всяко време може да правите залози на футбол, без значение дали сте седнали на дивана или сте на работа. Вие може да залагате и футбол на живо, тъй като във всеки час от Национална лотария предлагат мачове на живо в своята онлайн платформа за залози на живо.

Най-голямото разнообразие от залози на мачове от Първа лига

Национална лотария – 7777.bg има страхотен спортен букмейкър, който може да разгледате като натиснете раздел „Спорт“ горе в дясно до „Лото игри“ на началната страница. Винаги когато в следващите дни има мачове от българското първенство, вие ще видите раздела за двубоите в ляво в категория „Популярни“. Национална лотария обръща много голямо внимание на двубоите от Първа професионална лига. В този букмейкър вие може да правите залози на събития, които няма да намерите в други сайтове за спортни залози. За водещите мачове имате възможност да залагате на близо 200 опции. Когато отворите дадена среща, вие ще видите най-популярните залози като Краен изход, Двоен шанс, Двата отбора да отбележат, Брой голове – тези опции се срещат във всеки букмейкър. По-долу може да видите и пазарите за редовното време в мача като например Равен няма залог, брой голове за домакин / гост, точен резултат, Първо полувреме/Краен изход, Отбор домакин да спечели и двата отбора да отбележат, Равен и двата отбора да отбележат, Отбор гост да спечели и двата отбора да отбележат, Отбор гост да отбележи и в двете полувремена, Гол в двете полувремена – тук виждате, че имате много разнообразни залози, които е трудно да откриете в други букмейкъри. На всеки мач от българското първенство може да залагате в букмейкъра на Национална лотария на много опции – например двата отбора да вкарат до почивката, краен изход за полувреме, точен резултат след 45 минути игра, първо полувреме – гол за отбора гост, отбелязан гол за даден интервал от минути и като същите залози до голяма степен са налични и за второто полувреме.

Азиатски линии също се предлагат за залагане на мачовете от Първа лига. Всеки играч може да залага на Азиатски хендикап като например -1.75, -2.00, -2.25 и т.н. Също така има и азиатска линия за голове – Над 1.75, над 2.00, над 2.25 и т.н. На всяка среща вие може да залагате дори на над 4.5 гола, ако очаквате двубоят да бъде резултатен, то това е идеалният залог за вас. За първото полувреме от двубоите също има азиатски хендикап и азиатска гол линия, което прави разнообразието от азиатски линии на Първа лига още по-голямо.

На срещите в родното първенство дори може да залагате на корнери. Нашите проучвания са показали, че няма друг лицензиран букмейкър за България, които да предлага залози на корнери на двубоите от Първа лига. Обикновено тук линиите за корнери са над 10.5, като има и по-високи до над 12.5. Имате възможност да прогнозирате и кой отбор ще направи повече корнери, като също така да заложите и за под/над корнери на отбор домакин и гост. Разбира се, предлагат се и залози на корнери на хендикап за всеки отбор, както е по традиция на всички големи двубои от водещите първенства в Европа.

В спортния букмейкър на Национална лотария имате възможност да залагате за брой картони на срещите от Първа лига – още една чудесна възможност за най-големите любители на залозите на българските мачове. На всяка среща може да прогнозирате за брой картони както общо в мача, така и за всеки от двата отбора. Например ако мислите, че единият от двата тима ще бъде по-груб, то може да заложите на картони над 2.5 или над 3.5 само за него. Всеки играч с регистрация в букмейкъра може да залага и дали ще бъде показан червен картон в мача и кой отбор ще има повече картони. Също така ще видите малко по-долу и отделна опция Картони за играч – тук може да прогнозирате за всеки футболист в двата отбора дали ще получи картон по време на двубоя като коефициентите са много добри. Национална лотария предлага и специални залози за играчи като избира на произволен принцип някои състезател и пуска залози като например „Да отбележи гол и да получи картон“ или даден играч да направи асистенция, като също така „Да получи картон и отборът на играча да загуби“.

Отделно от това вие може да прогнозирате за голмайстори на всеки мач. В раздел „Голове за играч“ вие ще видите опцията „Да отбележи поне 2 гола“, „Да отбележи поне 3 гола“. Разбира се може просто да заложите на даден футболист да вкара попадение в срещата, което е доста по-лесният залог. За всяка среща има и специални залози като например дали ще бъде отсъдена дузпа, отбор домакин / гост да отбележи от дузпа, даден тим да спечели на нула, отбор да спечели двете полувремена и много други.

Ако имате някакви неясноти относно букмейкъра Национална лотария – 7777.bg, вие може да прочетете детайлно ревю за техния сайт за спортни залози в сайта betportal.bg. BetPortal са разработили обширно ревю за букмейкъра на Национална лотария, което е полезно на всички нови играчи. В началото на ревюто вие имате кратък преглед в графика за букмейкъра като може да разберете какви са плюсовете и минусите на компанията. Като цяло ще забележите, че плюсовете на Национална лотария са много повече. В ревюто от Betportal за спортния букмейкър на четирите седмици вие може да разберете подробно как да си направите регистрация и какви бонуси се предлагат. Информацията за ревюто включва и какви спортни залози се предлагат, какво да очаквате от казиното на Национална лотария и повече за лотарийните игри. В края на информацията за ревюто лесно ще разберете дали се предлага мобилно приложение, тъй като за това има отделен абзац. Мобилната версия на Национална лотария е доста добра и екипът на Betportal е обяснил как да я използвате.