5 причини да изберете обзавеждане за спални по поръчка

Спалнята е най-интимното и важно кътче в целия дом. Ето защо е толкова важно тя да бъде обзаведена хармонично, уютно и стилно. След тежкия напрегнат ден няма нищо по-хубаво от това да се отпуснете в тихата и приятна атмосфера на вашата спалня и да релаксирате. Всеки от нас има право на свое пространство, обзаведено с вкус според индивидуалните си нужди.

Избирането на нови мебели може да бъде чудесно преживяване, ако лично участвате със свои свежи идеи. Обзавеждането за спални по поръчка ви дава възможност да изразите себе си, да създадете свой собствен рай, където да релаксирате сред комфорт и уют. Ако още се колебаете дали да обзаведете спалнята си по поръчка, прочетете нашите пет причини да го направите.

Защо да изберем мебели за спалня по поръчка?

Опитните консултанти ще посетят дома ви, за да обсъдите как точно си представяте новото обзавеждане. Така ще имате възможността да се възползвате от опита им, като го обогатите със своите собствени предпочитания. Всеки аспект от обзавеждането на спалнята е важен, затова се посъветвайте за идеалните материали, оформление, съдържание, размери и позиция, капацитет за съхранение на дрехи и обувки. Когато купувате готови мебели, сте принудени да се съобразите с тях, а не обратното. Точно този важен избор получавате от обзавеждането по поръчка. Вероятно ви се е случвало да харесате готова спалня, която в крайна сметка се оказва с неподходящи размери. Когато купувате мебели по поръчка, всичко зависи от вас и вашите нужди. Идеята е да получите краен продукт, който да ви осигури максимален комфорт.

Усвоявате максимално пространството

С обзавеждането за спални по поръчка усвоявате максимално пространството. Тясното жилище може да стане още по-тясно с неподходящо обзавеждане. Когато планирате точно коя мебел къде ще позиционирате и използвате пространството по най-добрия начин, ще получите оптимален комфорт. Много е трудно да намерите готови мебели, които да пасват идеално на особеностите на помещението. Често клиентите се отказват от дадена покупка, просто защото не им достига място. С обзавеждането за спални по поръчка решавате този проблем от раз! Опитният майстор може да направи леглото ви нито прекалено меко, нито прекалено твърдо, но точно!

Спестявате пари!

Не ви се вярва? Готовите мебели често ви струват повече в дългосрочен план. Доверявайки се на доказала се на пазара мебелна къща за обзавеждане по поръчка, вие получавате по-високо качество, по-добро обслужване и отстъпки. Големият производител на готови мебели плаща за много фактори, които участват в ценовата структура. В крайната цена влиза фиксираната цена на дизайнера, често и процент от продажбата, съхранение, транспорт, рекламни и режийни разходи на търговските обекти, застраховки и други. Всички тези разходи са включени в крайната цена. Защо да плащате за всичко това?

Сбъдва мечти

Обзавеждането за спални по поръчка сбъдва мечти! Ако ви харесва спалнята на Катрин от “Отчаяни съпруги”, дизайнерите на мебели спокойно ще направят спалня-двойник. Просто покажете снимка на спалня, която е грабнала сърцето ви и след няколко седмици ще я притежавате. Звучи вълнуващо, нали?

Вие избирате

С обзавеждането за спални по поръчка контролирате и инвестирате! Когато поръчвате мебели за спалнята си, имате възможността да изберете най-устойчивите и качествени материали. Не забравяйте колко важни са детайлите! Дизайнерското обзавеждане е много добра инвестиция, защото притежавате нещо уникално, изработено специално за вас.

Обзавеждането за спални по поръчка ще скрие несъвършенствата на помещението, ще използва по най-добрия начин пространството, за да се радвате на спокойни и комфортни нощи.