Блиц БГ новините от днес!

Блиц

Блиц е информационна агенция, която въпреки кратката си история на пазара, има сериозно присъствие на медийния небосклон и сериозна читателска аудитория. Агенция Блиц е част от медийна група, в която влизат и популярни издания, като: вестникът за третата възраст „Над 55”, здравното издание „Доктор”, лайфстайл вестникът „Шоу”.
На сайта си Блиц публикува невероятно количество новини в различни тематични направления. В челото на сайта са поместени три основни рубрики, които са най-видими – новини, спорт и здраве. До тях са съответната дата и ден от седмицата, курсът на основните валути за деня и метеорологичната прогноза за времето.

В лента под изброените са останалите основни рубрики на сайта: общество, политика, спорт, икономика, криминални, инциденти, свят, здраве, любопитно, лайфстайл. Към някои от посочените рубрики има и падащо меню, в което са подредени допълнителни тематични раздели. Най-много такива раздели има към рубриката „Общество”, като те се показват при посочване на рубриката с мишката. В тази част е поместен и специален раздел, посветен на българското европредседателство. Много са и разделите към рубриката „Лайфстайл”, тъй като там са включени различни материали, които са далеч от сериозната новинарска тематика.

Към Блиц БГ

На най-видимата част от сайта вляво са публикувани най-важните новини, които са загатнати само със заглавие. Най-актуалните и интересни новини са показани със снимки и придружаващ текст в горната част на сайта. Основните заглавия се показват и на скрол в основната част на сайта, така че читателят лесно може да се ориентира в основния новинарски поток.

Други интересни новини, които са предизвикали читателското внимание, са представени с малки снимки и големи заглавия под основното новинарско съдържание от деня. В дясната част на сайта пък се показват най-четените и коментирани заглавия. В отделна секция са отразени и ключовите заглавия от спортния свят у нас и по света. На сайта на медията могат да се видят и основните публикации от рубриката „Шоу”, които също са показани с малки снимки и водещо заглавие. За здравето също е отделено специално място, където са поместени интересни и полезни публикации по темата. От всички основни рубрики на сайта са отразени най-актуалните и любопитни материали, като читателят може да прочете допълнителни подробности по темите и да види останалите новини от всяка рубрика, като кликне върху съответния раздел.

Блиц TV пък прибавя и видео към текста, така че потребителите да имат възможност да придобият и визуална представа от събитията. Най-значимите теми от новинарския поток са разработени допълнително от журналистическия екип на медията с анализи и коментари, както редакционни, така и от водещи експерти.