Диема Спорт Онлайн

Diema sport

Diema Extra е единственият към момента специализиран и профилиран в спорта телевизионен канал, който представя огромно разнообразие от спортове. В пакета се предлагат три ТВ спортни канала: DIEMA SPORT, DIEMA SPORT2 и Trace Sports Stars. Зрителите могат да се насладят на най-висококачествените и интересни спортни събития в HD качество. Пакетът е част от медийната група Нова Броудкастинг Груп, която е притежател и на Нова ТВ, Diema, Kino Nova, Diema Family и др. Освен това в портфолиото на групата в България влизат и мултимедийни платформи и популярни уебсайтове.

Диема Спорт абонамент

Месечен абонамент за Диема Екстра

Пакетът Diema Extra се предлага от повечето оператори срещу допълнителна месечна абонаментна такса от 5.99 лв. Ако желаете да получите достъп до изключително ТВ спортно съдържание, трябва да се поинтересувате при своя оператор. За да можете да се насладите обаче и на впечатляващото HD качество на трите канала, трябва да разполагате и с High Definition цифров декодер и вашият телевизор да позволява HD формат.
Диема Екстра
Сред спортното съдържание, което предлага пакетът Diema Extra, е: най-атрактивните и любопитни срещи от българското първенство по футбол; невероятни мачове от английското първенство в първа лига; атрактивните сблъсъци от първенството за купата на Футболната асоциация в Англия; световен футбол; най-интересното от стандарта за баскетбол в света – NBA; страхотен волейбол; високоадреналиновите състезания от Формула 1; най-гледаните мачове на професионалистите в бокса; тенис на световно ниво с най-добрите в този спорт и още много изненади от спортно естество. По каналите се предават и срещи на живо, така че първи ще бъдете информирани за резултати и класирания. Освен това можете да разчитате и на професионални спортни коментари, анализи, любопитни детайли и погледи от различен ъгъл.

Телевизионните канали в пакета се допълват и от мултимедийната спортна платформа Play Diema Xtra. Достъпът ви до нея може да стане чрез мобилен телефон или други дигитални устройства, които са свързани с интернет. Това ви позволява да сте в крак със случващото се в големия спорт непрекъснато, 24 часа в денонощието. За целта трябва да се регистрирате тук: https://play.diemaxtra.bg/ и да свалите приложението.

На мултимедийната платформа можете да видите и програмата на трите канала. За да направите това, трябва да изберете рубриката Програма и след това интересуващия ви канал.

На платформата са публикувани и последните новини от света на спорта в десния ъгъл на сайта. Когато кликнете върху интересуващата ви новина, цялото съдържание се отваря в сайта Gong.bg, който също е част от спортното семейство на Нова Броудкастинг Груп. Сред материалите ще имате възможността да прочетете и много публикации за личния живот и пикантните подробности на спортните звезди.