FIRMSINFO В ПОМОЩ ПРИ ПАЗАРУВАНЕТО ОНЛАЙН

С течение на времето и напредване на технологиите, пазаруването онлайн в България става все по-популярно и достъпно за всички.

Вече има наличие на огромно разнообразие от интернет магазини, в които може да си купим почти всичко, което поискаме. Много от фирмите, които притежават физически магазини и шоуруми, през последните години създадоха също свои онлайн магазини, защото са наясно, че в интернет е много лесно всеки да открие и закупи техните продукти, независимо от местоположението им. И това наистина е така – без значение в коя точка на България или Света се намираме днес, можем да имаме достъп до интернет. Той вече е дори в джоба ни и това допълнително улеснява пазаруването.

firmsinfoНесъмнено, има много моменти, в които да закупим нещо без да излизаме от вкъщи е в пъти по-удобно, а често дори по-изгодно, в сравнение с голямото обикаляне по магазините. Хубавото при online шопинга е, че лесно могат да се сравняват цени и характеристики на продукти, наличности и други.

Много от тези магазини предлагат най-различни промоции и кодове за отстъпка. Какво по-добро от това – да откриеш на едно място дълъг списък с магазини, информация за начините на плащане и доставка, продуктите им, както и техните актуални промоции? В платформата firmsinfo.com може да се открие точно това. Там са събрани на едно място фирми и магазини с пълна информация за тях, разпределени в отделни категории. Сайтът притежава също и собствена търсачка с филтри, благодарение на която може да се открие лесно магазина, който търсим. В помощ на всеки са налични кодове за отстъпка и винаги актуални промоции.

За достъп до промо офертите в някои магазини е достатъчно да се последва определен линк, който ще ни отведе до списъка с продукт, за които са валидни, а при други след извършена поръчка се предоставя възможност да се постави определен низ от символи в поле „Код за отстъпка“, след което се начислява съответното намаление в цената. Във firmsInfo са предоставени редица кодове за отстъпка в много сайтове. Тъй като всяка от тях има точно определен срок на валидност, в платформата са предоставени и въпросните срокове.

Когато става дума за промоционални оферти, от няколко години насам месец Ноември стана един от дълго очакваните месеци за всички пазаруващи. Това е така, защото именно това е месецът на големите промоции заради така наречения Black Friday. През този период, в рамките на точно определен ден, седмица или дори целия месец, редица магазини предлагат значителни отстъпки или разпродажби. С всяка година магазиите, участващи с Black Friday кампания се увеличават. В помощ, също може да посетите платформата, за да откриете актуална информация за кампанията през настоящата година.