Портативен щанд Flip-Light – Доброто решение за Вашия бизнес!

Какво представлява „FlipLight portable counter“ ?

Портативният щанд Flip-Light е един от най-успешните продукти на рекламния пазар. Съществува богато разнообразие от различни щандове на пазара. Но този от серията Flip-Light е наистина забележителен и много различен от всичко останало, предлагано досега. Какви са предимствата на този продукт?

  • Сгъваема лека конструкция, която може да се монтира и прибира за секунди;

    fliplight counter

    Портативен щанд Flip-Light

  • Текстилно изображение и възможност за лесна смяна на изображенията, така че ще можете да го ползвате за всякакви цели и с различно брандиране;
  • Невероятно вградено осветление, което не само че ви позволява да ползвате щанда и за събития на тъмно, но и придава много красива визия на вашето представяне;
  • Компактен продукт, лек и лесно преносим.

Щандът е спечелил одобрението на всички рекламни и промоционални екипи, които са го ползвали досега. С него подготовката за всякакъв тип събития вече е наистина много по-лека. Не са необходими специални усилия и инженерно образование за поставянето, а след това и за сгъването на щанда. Пренасянето става в ръчна чанта, която се предлага заедно с продукта.

Това е универсалният „боец” на фронта на рекламата. Има наистина мултифункционална употреба за всякакъв тип събития – изложения, панаири, промоции, конференции, събрания, презентации, корпоративни представяния, място за провеждане на срещи и какво ли още не. Качественото иновативно осветление дава възможност щандът да се използва и през тъмната част от денонощието, например за провеждане на маркетингови събития в дискотеки, ресторанти, магазини за цигари и алкохол.

Щандът пести пари. С компактните си размери може да бъде поставен навсякъде. И навсякъде ще бъде много забележим заради специалния си дизайн и добрата си осветеност. Не са ви необходими разходите за проектиране на специални щандове, нито пък ще губите време за това.

Чантата, в която се пренася продуктът, е с компактни размери, удобна и елегантна. Затова щандът може бързо и лесно да бъде пренесен ръчно за всякакво събитие и също толкова безпроблемно да бъде прибран след приключването на събитието.

>>> Научи повече за „FlipLight portable counter“ тук! <<<