Хитът при сандалите това лято

Едва ли има дама, която би отказала нови сандали, ако е възможно и няколко чифта – по един за всеки ден.
Италианската модна къща Zanotti има подходящ модел дамски обувки за всяка жена, която без угризение би дала парите си за качествени обувки и сандали.
На какво да заложим това лято, за да се радваме на красиви и безгрижни крачета, както през деня, така и вечер?

  • Блестящи сандали

За да сте забележителни и да приковавате мъжките погледи е достатъчно да притежавате блестящи сандали. Те се открояват във всяка обстановка, внасят настроение и сякаш казват вместо вас: „Аз съм модерно момиче и обичам красивото.“

  • Спортни модели сандали с платформа

Този тип сандали могат да бъдат носени с часове, без да усетите умора или дискомфорт в краката си.
Ето защо не бива да се лишавате от един или два чифта класически сандали на платформа. Освен това, те се съчетават добре с джинси и дълги поли – хит в лятната мода на 2017 година.

  • Сандали, наподобяващи балетни пантофки.

Отличават се с изчистен дизайн и се комбинират лесно с рокли и поли, а разнообразието от модели ви дама куп възможности за избор. Този тип сандали са модерни и кокетни, а съчетанието от сатен, тюл и брокат е повече от очарователно.
Просто изберете вашия модел и открийте балерината в себе си.

  • Сандали с инкрустирани камъни
 Сандали или бижута?

Сандали с инкрустирани камъни.

Ето още идеи за сандали с инкрустации – https://www.pinterest.com/pin/824088431784925055/

Да, сандалите могат да бъдат част от вашата колекция с бижута. Те могат да приличат на скъпо колие или произведение на ювелирното изкуство.
Ако ви предстои бал или сте поканени на официално събитие, достатъчно е да се сдобиете с ефектни сандали с камъни и да ги превърнете в акцент на външния си вид.
Не е необходимо да се притеснявате за аксесоарите и грима – с подобни сандали всичко останало може да бъде семпло и премерено. Те са достатъчно уникални сами по себе си.