Взрив на денима: Как да носим дънките този сезон?

Взрив на денима: Как да носим дънките този сезон?

Тази пролет денима тържествува почти на всеки моден подиум по света.  Понякога този плат може да бъде превърнат в доста екстравагантна форма, която да зависи и от сезона. Вижте кои са модните тенденции през пролетта и как да ги носите.

Ще се съгласите, че дънките са вечни. Много млади хора, а и не толкова млади, ги предпочитат, защото са удобни и са подходящи за всеки ден.  Но въпреки своята популярност, като всяко нещо те си имат пик и спад.

Дънкови рокли

Това са дрехи, които стават доста актуални през пролетно-летният сезон. Съществуват две важни правила, които трябва да ви ръководят, при избора на дънкова рокля. Първо, тя трябва да бъде лека и удобна. Не трябва да прилепва по вас, както зимните дрехи и обувки. Препоръчват се тези от чист памук. Просто обличате и тръгвате.  Второто е, че дънковите рокли от чист памук нямат наелектризиране и изглеждат свежо след сезона на дебелите дрехи и обувки.

Класически сини дънки

Те винаги ще си останат на мода. Разбира се, изберете тези с отворени колене, когато времето е топло. За по-студено време можете да заложите на класическите тъмносини дънки.  С тях можете да комбинирате дрехи във всякакъв вид. При по-отворените модели, дрехите и аксесоарите трябва да бъдат съобразени с кройката.

Разкроени дънки

Прави дънки, които се разкрояват от коляното надолу – класика. Модните дизайнери и критици се опитват от няколко сезона да върнат отново този тип дънки. Този сезон може би това ще бъде най-успешния опит. Най-хубавото при тях е, че те са леки и удобни и същевременно стилни и елегантни.

Други облекла

Ако вие писнало все да носите дънки, то можете да заложите на други облекла, направени от деним. Доста актуални напоследък стават гащеризоните. Нека да не забравяме и дънковите якета.  Този сезон можете да ги обновите като в доброто старо време – значки, стикери, мъниста и каквото имате под ръка.