Лаборатория с история

Малко повече за Cibalab

Cibalab е модерно обoрудвана лаборатория с последни модели на апарати на утвър дени и водещи фирми в ла бораторната диагностика.
Цените на предлаганите изследвания са напълно достъпни и конкурентни. За улеснение на пациентите са разработени серия диагностични пакети за различни видове заболявания и профилактика на преференциални цени. Спектърът на лабораторни тестове е много голям и тяхната цел е той да се обновява и разширява.

Осигуряването на безопасността за Вас и медицинския персонал при ежедневната работа с кръв се осъществява чрез използването на затворена система за взимане на кръв, която се състои от индивидуални комплекти за еднократна употреба. Те осигуряват удобство, ефективна защита и по-добра точност на резултатите.

Професионализмът на всеки един от екипа им е гаранция за качеството на лабораторната дейност. В лабораторията работят утвърдени специалисти.

Важна цел за фирмата е постоянната грижа към пациента, прецизност и всеотдайност. Фирмата работи със специализирана апаратура за лабораторни изследвания, доста близка като спецификации като тази на Colaver.

Какви са целите на лабораторията

  • Cibalab постоянно развива своята дейност и стремежът ни е да осигурят високо качество на обслужване и надеждност на получените лабораторни резултати.
  • Наред с резултатите от ежедневния вътрешен и редовен външен качествен лабораторен контрол, мнението на лекарите и пациентите е най- голям ориентир при постигането на тази цел. Ето защо, техен приоритет е осъществяването на обратна връзка с всеки един от тях.
  • За фирмата е най-висшата отговорност е грижата за Вашето здраве!