Pure Synephrine (Синефрин) за стимулиране на сърдечната функция

Често ли изпитвате ленивост и умора, без желание за тренировки? Pure Synephrine е Вашето спасение. https://healthstore.bg/pure-nutrition-100-pure-synephrine-33-mg-100-kapsuli. Какво представлява синефринът и неговото въздействие върху нервната и сърдечната система? Има ли странични ефекти и как правилно се приема?

Какво представлява синефринът

В света на спортните храни и хранителните добавки, синефринът има добра популярност като ефективен заместител на ефедрина, без неговите странични ефекти. Последният представлява забранено в повечето страни стимулиращо вещество. От друга страна, продуктът в Pure Synephrine е извлечен от естествени цитруси, като Бергамота.

Синефринът предимно се използва за стимулиране на нервната система и сърцето, както и за повече физическа активност. Неговият прием ще подобри анаеробната мощ на тялото за голяма издръжливост.

Защо да купите Pure Synephrine на Pure Nutrition

Защото това е продукт, базиран на извлечена от естествен природен продукт, съставка, представляваща натурален стимулант за повече жизненост и напредък във фитнеса. Той също е ефективен и при нужда от стимулиране на сърдечната функция, за което препоръчваме предварителната консултация с подходящ лекар.

Pure Synephrine ще допринесе още за:

  • ускореното горене на мазнини;
  • намален апетит и нуждата от хранене;
  • повишаване нивата на енергия в тялото и неговата издръжливост;
  • подобряване и повишаване на мастния метаболизъм.

Наши клиенти споделят мнения и отзиви, че синефринът наистина подтиска апетита и с негова помощ значително по-лесно и “безболезнено” се свалят килограми и ще отслабнете. Други коментират, че са пробвали и други продукти на марката и са останали изключително доволни, като настоящия не прави изключение.

Как се приема

Експертите от Хелтстор препоръчват Pure Synephrine 100 капсули да се приема веднъж или два пъти дневно, една капсула по възможност преди хранене, което ще засили неговият ефект. Препоръчва се също да не вземате добавката между 6 и 8 часа преди лягане, за да можете да спите спокойно. Ако търсите максимален ефект, то ние Ви съветваме да вземате синефрин преди тренировката Ви, тъй като ще се възползвате от неговото действие през цялото време.

С какво може да се комбинира за по-добър ефект

С цел стимулиране на нервната система се препоръчва Pure Synephrine да се съчетава с кофеина, с който продукта действа синергично. Други подобни са форсколина и йохимбина.