Sportal BG ( Футбол, тенис, волейбол )

Спортал

Sportal.bg е най-развиващата се и успешна онлайн спортна агенция в България. Заедно с други успешни онлайн медийни проекти тя е част от медийната група Sportal Media Group, която има сериозно онлайн присъствие и аудитория. Освен със спортната тематика, групата има и лидерско място в областта на лайфстайл, здраве, бизнес новините. В портфолиото на компанията се включват и успешни платформи за онлайн пазаруване, игри и социални медии.

спортал волейбол

спортал бг футбол

спортал тенис

Спортната медия е едва на шест години, но вече има в активите си над 40 уеб проекта и много страници, които управлява в социалните мрежи. Понастоящем медията разполага и със собствено ТВ студио, от което излъчва и на живо. Sportal.bg публикува всекидневно стотици статии, които според представянето на медията, са над 600. Освен в България спортната агенция има и водещо присъствие на сръбския медиен пазар в областта на спорта, както и на руския онлайн пазар.

Спортната медия предлага вероятно най-богатата колекция от новини, коментари и анализи във всички популярни и не толкова популярни спортове у нас. Най-много са футболните раздели на сайта, което е разбираемо предвид многобройните фенове на този спорт у нас. Всички по-важни събития, мачове, интересни и любопитни случки, новини и прогнози спортният портал следи в следните футболни категории: български футбол, европейски футбол,

Шампионска лига, Лига Европа, Световен футбол. Много от срещите онлайн медията предава и на живо. Освен това само с едно кликване върху Sportal.bg LiveTV можете да гледате най-актуалното от спортния живот у нас и по света за деня. Темата футбол е основна и за рубриката Мондиал 2018 – предстоящото световно първенство на кожената топка, което ще се проведе в Русия. Така на едно място е събрана цялата информация, която футболните запалянковци искат да знаят за този глобален спортен празник.

Отделна рубрика е посветена и на завършилите вече олимпийски игри в ПьонгЧанг. Всички спортни събития по време на игрите са надлежно проследени и отразени, придружени са с множество коментари и анализи. Освен това са включени и много подробности за живота на звездите на олимпиадата извън спорта.

В категорията От скрина пък са включени спортни събития и личности, които са променили спортната история в по-близкото или по-далечно минало. В тази част също силно преобладава футболът, но това е разбираемо, тъй като играта е една от най-разпространените по цял свят.

Рубриката Булевард дава шоу погледа в спорта. Представени са популярните спортни лица и техните половинки извън спортния терен. Феновете получават възможността да видят живота на своите любимци, да научат повече за навиците и предпочитанията им и по този начин да се доближат до човешката им страна.