Тенденциите в модата, актуалното тази година

Ботуши над коляното!

Не се ли опитвахме всички ние да ви накараме да купите този вид ботуши?

Мислете за велур, ботуши с висок остър ток и ярък цвят. Знаем,че всички вие харесвате ниските си ботуши, разбираме го, но е време да инвестирате в обувки, които поддържат вашия статус в едно по-изискано общество (независимо дали сте част от него или не). Носете ги с чорапогащи или върху тънки дънки или ако искате да налагате модата намерете някои интересни високи до бедрата чорапи и създайте уникален слоев изглед. Това което е страхотно относно високите ботуши е че можете да ги направите когато поискате да изглеждат секси или с мек вид. Тесните поли и отпуснатите, свободни дрехи правят тези ботуши изискано секси.

Стилето се завърна!

Вече новината е стара, тъй като ние предрекохме завръщането на много високите стилето месеци по-рано, но не можем да гарантираме завръщане на модна тенденция без да я споменем. Ако се борите с ергономията при обувките с висок ток, търсете такива със скрити платформи, които смекчават височината на тока, тъй като това е модерно сега и ще расте в популярност, докато се доближаваме до новата година.

Mary Jane не бърза за никъде и пази любимата си кукла за повторна игра. Това не е вашата типична Mary Jane от училищния двор обаче. Колкото повече топчета и окраски, повече уникалност и нестандартност, по- висока платформа, повече ремъци и допълнения, толкова по-добре. Двойни, тройни и четворни ремъци, скрити платформи, ярки цветове и дори от време на време обувки с отворен връх ще възродят Mary Jane през 2020.

Отсечени при върха дамски обувки.

Този вид ще има различен облик от гланцирана предна част на обувката до отсечена при върха дамска обувка с виждащ се палец., но по-традиционният стил е точно това, което твърди, че е; квадратен връх. Marni, Prada,и Miu Miu всички имат техните дизайнерски екипи наблюдаващи тенденцията за добавяне на неутрализиране на цветове и смесване на структура.

Дантели и сплитане с дантели:

Дантелените ниски ботуши направиха тенденциозното си завръщане миналия сезон, но зимата на 2020 е когато те наистина ще блестят. Търсете ниски ботуши или такива с височина до глезена, които са с дантели от върха на обувката до основата й. Дантелени идват в разновидности от стилове от военни до тип за момичета от Оксфорд. Дантелата е друго новопоявило се модно течение и покрива предната или страничните части на някои от най- красивите стилове на сезона. Този стил, както сплитането с дантели, също взема страница от книгата за викториански стил и ще бъде представен в много дизайнерски колекции, от Manolo Blahnik до Alexander McQueen.

Обувки с остър връх

Любителите на обувки с остър връх също няма да бъдат пренебрегнати. 2020 ще доведе най-острите върхове при обувките. Острия връх ще бъде слаба черта на обувката, която ще се появи тази година. През 2019 той е остър достатъчно за да отреже артерия. Този вид ще бъде дори по- секси и модерен със стилето. Balenciaga и Roberto Cavalli ще ръководят навлизането на този стил обувки и звезди като Victoria Beckham и Sara Jessica Parker вече се възползваха от новия облик на стила.

Мокасините и ботушите на ресни

Знам,че изглежда сякаш мокасините и ботушите на ресни са били винаги около нас, но те ще продължат да ни преследват и през 2020 – 2021. Въпреки това не се притеснявайте- този вид непрекъснато е променян и реинтерпретиран за да подхожда на модерния бохем. Височината ще бъде по-ограничена до глезена и ще продължим да виждаме повече украшения. Използвайте този стил за създаването на ярък изглед и не се притеснявайте да го комбинирате с нещо, с което никой друг не би… като мини дрешка!

Цветни кожи?

Точно така, започнете да мислите за вашите змийски кожи във всички цветове на дъгата, защото очевидно има цветни питони около вас! Кожи, дали те ще бъдат от алигатор, гущер, крокодил или змия, ще бъдат голям хит за зима 2020 и няма да имате нужда да купите други стилове с украски, защото гравюрата и цвета ще казват всичко сами. Щяхме да наречем стила изтънчен, ако не бахме опряли до невъзможността да наречем всичко наподобяващо релеф на питон и тюркоазено да бъда изтънчено.