Три важни признаци, които индикират, че незабавно трябва да си закупите ергономични столове

Три важни признаци, които индикират, че незабавно трябва да си закупите ергономични столове

Имате ли представа каква част от вашия ден преминава в седнало положение? Според наскоро проведени маркетингови изследвания става ясно, че средното време, което хората прекарват пред компютъра е цели 10 часа. За съжаление обаче дори редовният спорт често не е достатъчен, за да се постигне облекчение на тялото от изключително заседналия начин на живот през по-голямата част от деня. Именно поради тази причина е от ключово значение да се погрижим както за нашата поза, така и за обикновените работни мебели, като най-напред ги заменим с висококачествени и професионални ергономични столове. Предлагаме ви да се запознаете отблизо с трите съществени признаци, които без съмнение индикират, че вие и вашите колеги на работното място отчаяно се нуждаете от ергономични столове.Ергономичен Стол

Бързата болка в тялото е най-явният признак, че имате нужда от чисто нови ергономични столове в офиса. Обикновено тя започва в областта на шийните прешлени, продължава към плешките и достига чак до средата на вашия гръб. Колкото и да променяте височината и наклона на обикновения си стол, болката продължава да ви мъчи? Повярвайте ни, виновникът стои именно под вас. Затова по най-бързия начин се отървете от него и променете всекидневните мъки с професионални ергономични столове, чиято цел е максимален комфорт и защита на тялото.

Ако седалката на досегашните ви столове е някак нетипично твърда, това също е очевиден знак, че седите или върху детско столче, или просто офис мебелите ви са с крайно ниско качество. Не продължавайте да изтезавате тялото и крайниците си, а вместо това заложете на изключително висококачествените ергономични столове, които ще се грижат всеки ден за вас, като същевременно ще поддържат и спокойствието ви, благодарение на своя продължителен гаранционен срок, който достига до цели 12 години.

Така нареченото ,,залепване‘‘ за столовете от своя страна показва ясно, че дамаската и материите, от които те са изработени, са с доста ниско качество и от недишаща материя. И тъй като запарването може да ви причини обриви, алергии, сърбежи и още куп други проблеми със здравето, ние силно ви препоръчваме да замените обикновените си столове със специализираните за тази цел ергономични столове, които могат да бъдат срещнати както от еко кожа, така и от висококачествена дишаща материя или казано по друг начин меш. Ергономичните столове са изключително щадящи към човешката кожа и тяло. Именно поради тази причина те са толкова търсени и купувани сред потребителите. За това не губете време, а разгледайте и изберете подходящия за вас модел от каталога на Plasico IT Superstore на https://plasico.bg/аксесоари/офис-столове, където ще откриете голям избор на отлични цени.